Repareren

Het repareren van jouw defecte, elektrisch apparaat. Ongeacht welk jaar of wat voor apparaat. Als er maar een stekker aan zit!

Repareren waard?

Wil je weten of het repareren van jouw oude apparaat nog wel de moeite waard is? Vaak kan MHElektro na een kort gesprek al aangeven wat ongeveer de kosten gaan zijn. Voor een direct antwoord, bel of whatsapp even en omschrijf duidelijk om wat voor apparaat het gaat, wat er stuk aan is en hoe dit stuk is gegaan.

Werkwijze en tarieven

Wanneer je een apparaat komt brengen ter reparatie zal er iemand van MHElektro duidelijk afspreken hoe of wat. In de meeste gevallen wordt er dezelfde dag naar gekeken en een advies gegeven.

Blijkt dat een apparaat niet te repareren is omdat er te veel stuk is of de oorzaak totaal onbekend is? Dan neemt MHElektro contact op om af te spreken of je het apparaat wil komen ophalen of het door MHElektro milieubewust laat afvoeren. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht.

Blijkt dat een apparaat wel te repareren is, maar hier wat onderzoek tijd in gaat zitten? De engineer belt je dan op om te overleggen of je dit er voor over hebt. Als dat niet zo is, geen probleem! Kom je apparaat ophalen. Er worden geen kosten in rekening gebracht.

Is het een kleine reparatie? En zijn er de onderdelen toevallig op voorraad? Dan wordt de reparatie gelijk uitgevoerd en kun je het gerepareerde apparaat komen ophalen. De kosten zijn dan meestal minder of gelijk aan €50 exclusief BTW.

Reparatie aanmelden?