March 11, 2018

Hardware ontwikkeling

De hardware bepaald hoe uw product kan worden gebruikt. Ook heeft de hardware vaak de belangrijkste eisen. De hardware bepaald samen met de software hoe uw product gaat worden gebruikt. Vaak levert dit knelpunten op:

  • Handheld devices, beperkte ruimte of kleine behuizingen
  • Hoge snelheid interfaces, zoals ethernet, HDMI of USB
  • Hoog rendement, veiligheid, robuustheid en flexibiliteit¬†

Denk hierbij aan afstandsbedieningen of controllers waarbij de accu/batterijduur en dus rendement belangrijk is. Een juiste keuze van hardware kan hier veel aan meedragen.

Alles wordt sneller, beter en flexibeler. Denk hierbij aan USB-C of HDMI. Deze interfaces komen we regelmatig tegen in ons dagelijks leven. Toch zijn dit uitdagende interfaces om te implementeren. Hierbij gaat het vooral om signaalintegriteit maar ook om EMC en regelgeving.

Veiligheid is een belangrijk aspect bij MHElektro. Grote spanningen, stromen en vermogens worden met de juiste zorg behandeld. Risicoanalyses worden gedaan op deze hardware, zodat wanneer het toch fout gaat het niet direct gigantisch uit de hand loopt.

MHElektro kan bestaande hardware repareren, verbeteren of nieuwe hardware ontwikkelen. Voor meer informatie verzoeken we u om contact op te nemen.