Onze producten

Onder andere deze producten heeft MHElektro (mede) ontwikkeld. MHElektro verkoopt deze producten eventueel.

TIMEBOX

De TIMEBOX is een interval timer die speciaal bedoeld is voor boks trainingen. De TIMEBOX onderscheidt zich in diverse aspecten:

  • Licht van gewicht
  • Op accu, dus geen kabel nodig
  • Groot, duidelijk display
  • Geheugenplekken om rondetijden en rusttijden op te slaan
  • Compacte behuizing

Een TIMEBOX kost €235 ex BTW. Voor levertijden gelieve contact op te nemen.

Industriële afstandsbediening

Een industriële afstandsbediening voor een specifieke toepasing. De uitdaging zat hem in een groot bereik terwijl het stroomverbruik van de afstandsbediening zo laag mogelijk moet zijn. Dit is gelukt; de idle stroom van deze afstandsbediening is +/- 1µA, waardoor de batterij zo’n 3-4 jaar meegaat!

LED stroombron

Een stroombron die bedoeld is om leds aan te sturen. Het bijzondere aan dit project is het rendement van dit product. De pcb wordt niet warm terwijl deze maximaal 10W kan leveren. Ook heeft MHElektro industriële lineaire stroombronnen gemaakt voor leds die 6-8A verbruiken, die snel en stabiel moeten blijven.

LED fader

Een eenvoudig, compact printplaatje dat ervoor zorgt dat de aangesloten led of ledstrip langzaam aangaat als er spanning wordt aangesloten. Dit is handig voor bijvoorbeeld in kasten of andere kleine ruimtes waar led verlichting gewenst is.

Een led fader kost €35 ex BTW. Voor levertijden gelieve contact op te nemen.

Bedlight bed verlichting

Een product dat onder het bed geplaatst wordt, en wanneer iemand uit bed stapt komt er langzaam licht onder het bed uit. De felheid is in te stellen zodat de persoon niet direct verblind wordt. Ook de fade in- en uit tijd is in te stellen. Ideaal voor mensen die vaak ’s nachts uit bed moeten zonder een felle lamp aan te zetten.

Eén bedlight kost €80 ex BTW. Voor levertijden gelieve contact op te nemen.

MHElektro verkoopt deze producten ook los. Heeft u interesse? Neem contact op!